За нас

В последните години  нарасна нуждата и търсенето на домове, които осигуряват резидентна грижа за възрастни хора. Заедно с това се промениха изискванията и очакванията към онова, което би следвало да предлагат тези домове. За нас добър стандарт означава пълноценна грижа в добра среда.

Преди 30 години ние създадохме нашето медицинско заведение – МДЦ Медива и придобихме необходимите познания и опит, увереност и признание от пациентите ни. Създаването на Медива Парк е естествено продължение на философията ни за живота – от грижа за здравето на децата ни до грижа за запазване на достойните старини на възрастните хора. Уважение към личността, индивидуално отношение, внимание и грижа, право на избор – това са истинските човешки ценности, в които вярваме и които отстояваме.

Кои сме ние

Д-р Ива Станкова

Д-Р ИВА СТАНКОВА

УПРАВИТЕЛ НА МЕДИВА ПАРК

„Аз съм лекар по професия и хуманист по природа. Обичам да се грижа за хората около мен и да им давам чувство за сигурност. Точно поради тази причина станах лекар. Специалист съм по “Педиатрия“ и имам следдипломна квалификация по акупунктура, лазертерапия и здравен мениджмънт.

Създадохме МДЦ „Медива” преди 30 години, за да бъдем полезни на  хората.

Решихме да направим място, където грижата за тях да бъде продължена и всички, които имат нужда от нея, да се чувстват спокойни и в сигурни ръце. Така се роди „Медива Парк“. Превърнахме мястото в една уютна и модерна резиденция. Тя ще бъде истински дом за вашите родители и близки. И най-важното – ще ги дари със социална адаптация, контакти, пълноценен живот, запазвайки тяхното човешко достойнство.

Нашето семейство е гарант за обслужването и професионализма на екипа.“

Ина Тодорова - Административен директор

ИНА ТОДОРОВА

АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР
Иван Пещенски

ИВАН ПЕЩЕНСКИ

ДИРЕКТОР ЗДРАВНИ ГРИЖИ
Медива Парк - Здравни специалисти

ЗДРАВЕН ЕКИП

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, САНИТАРИ, СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ

Нашият здравен екип е с дълъг професионален медицински опит, специално обучен в грижата за възрастни хора.

Вижте повече за нашите услуги

Научете повече за услугите, които предлагаме за резидентите на „Медива Парк“ – обгрижване и битови условия, медицинско обслужване, социален живот.

Меню