Кои сме ние

Преди повече от 30 години години създадохме МДЦ Медива като отдадено семейно начинание. Във времето придобихме необходимите познания и опит, увереност и признание от пациентите ни.

Създаването на Медива Парк е естествено продължение на философията ни, както и на нарастващата нужда от съвременни резидентни институции, които осигуряват грижа за възрастни хора. За нас добър стандарт означава пълноценна грижа в добра среда, изградена на принципите на уважение към личността, индивидуално отношение и право на избор.

Вярваме, че възрастните хора са неизчерпаем източник на мъдрост и красота и приемаме за наша мисия да запазим неотменимо важната им роля в обществото ни с признателност и обич.

Нашият екип от специалисти

Д-р Ива Станкова

Д-Р ИВА СТАНКОВА

СЪЗДАТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА МЕДИВА ПАРК

“Аз съм лекар по професия и хуманист по природа. Обичам да се грижа за хората около мен и да им давам чувство за сигурност. Точно поради тази причина станах лекар. Специалист съм по “Педиатрия“ и имам следдипломна квалификация по акупунктура, лазертерапия и здравен мениджмънт.

Създадохме МДЦ „Медива” преди 32 години, за да бъдем полезни на  хората.

Решихме да направим място, където грижата за тях да бъде продължена и всички, които имат нужда от нея, да се чувстват спокойни и в сигурни ръце. Така се роди „Медива Парк“. Превърнахме мястото в една уютна и модерна резиденция. Тя ще бъде истински дом за вашите родители и близки. И най-важното – ще ги дари със социална адаптация, контакти, пълноценен живот, запазвайки тяхното човешко достойнство.

Нашето семейство е гарант за обслужването и професионализма на екипа.”

Ина Тодорова - Дирeктор Медива Парк

ИНА ТОДОРОВА

ДИРЕКТОР МЕДИВА ПАРК
Иван Пещенски

ИВАН ПЕЩЕНСКИ

ДИРЕКТОР ЗДРАВНИ ГРИЖИ
Маргарита Бербатова - социален работник

МАРГАРИТА БЕРБАТОВА

ЕКСПЕРТ СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ
Силвия Иванова - Психолог

СИЛВИЯ ИВАНОВА

КЛИНИЧЕН ПСИХОЛОГ
КОГНИТИВНО-ПОВЕДЕНЧЕСКИ ТЕРАПЕВТ
Екипът на Медива Парк

ЗДРАВЕН ЕКИП

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, САНИТАРИ, СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ

Нашият здравен екип е с дълъг професионален медицински опит, специално обучен в грижата за възрастни хора.

Вижте повече за нашите услуги

Обгрижване и битови условия, медицинско обслужване и активен социален живот.