Ваканционен пансион за краткосрочно настаняване в резиденция за възрастни Медива Парк

Медива Парк - краткосрочно настаняване - колаж

Скъпи приятели,

Медива Парк предлага нова услуга за тези от вас, които полагат грижи за възрастен близък човек, но имат нужда от краткосрочна помощ по време на своето пътуване или ваканция.

Планирайте без притеснения своето пътуване и се насладете пълноценно на заслужената си почивка, а ние ще се погрижим през това време вашите близки да са в сигурна и уютна среда и да получат всички необходими грижи.

Временна грижа за нашите възрастни близки и роднини

Нашата услуга за краткосрочно настаняване (в рамките на 30 дни) включва настаняване в нашия съвременен дом за резидентна грижа, вкусна и здравословна храна три пъти дневно плюс следобедна закуска (плодове, напитки) и осигуряване на неотложна медицинска помощ, при необходимост.

Нашите любезни и квалифицирани служители ще се погрижат вашите близки да се чувстват добре и също да се насладят на своята ваканция – в комфортни стаи и кътове за отдих, с прекрасна градина за разходка и почивка, сред природата и чистия въздух в полите на Верила планина. Те ще могат да се включат и в програмата за свободно време на постоянно пребиваващите – в Медива Парк се стремим да предоставим на нашите резиденти възможност за пълноценен социален живот и дейности по интереси.

Цената за краткосрочно настаняване в дом за възрастни хора Медива Парк е 100 лв. на ден, с осигурени от Ваша страна памперси, лекарства и други лични хигиенни материали.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да научите повече подробности за нашата нова услуга:

тел. +359 877 200 091
е-мейл: office@medivapark.bg

Споделете тази новина: